Profile PVC - Ramplast

Home Profile PVC Ramplast – Vorne

Profil PVC RAMPLAST -> Feronerie Vorne

*Folosim profilele RAMPLAST alaturi de feroneria VORNE
Produsele și accesoriile Ramplast sunt 100% ecologice și dispun de toate agrementarile și certificările necesare realizării de produse competitive pe piața Uniunii Europene.

Profilele Ramplast dețin certificările prestigiosului Institut IFT Rosenheim (Germania) și se pot livra în diverse culori și texturi, foliile decor fiind furnizate de liderii mondiali în domeniu.

Profilele Ramplast sunt printre puținele profile de pe piață, care sunt testate privind comportamentul la foc și indeplinesc cerințele Hotărârii nr. 1061 din 30/10/2012 privind standardele de cost, aferente reabilitării termice a locuințelor din fonduri publice.

Fabrica de termopane Botosani - Triplu Comfort

  • Profilele RAMPLAST sunt printre puținele profile de pe piață, care sunt testate privind comportamentul la foc și îndeplinesc cerințele Hotărârii nr. 1061 din 30/10/2012 privind standardele de cost, aferente reabilitării termice a locuințelor din fonduri publice. Testele s-au desfășurat în laboratoarele de fizică a construcțiilor ale Institutului IGH Croația, institut notificat de către Comisia Europeană, garantându-se astfel că tâmplăria, realizată cu profilele RAMPLAST, oferă un nivel ridicat de protecție la incendiu, peste specificațiile standardelor românești privind securitatea construcțiilor.

Feroneria VORNE de inalta calitate, ofera mare confort in utilizare, functionare impecabila si lunga durata de viata.

Feroneria VORNE este garantata pentru minim 15000 cicluri de functionare inchis / deschis, ofera posibilitatea unui reglaj fin al functionarii ferestrelor, are multiple posibilitati de reglare tridimensionala si inchidere multipunct, asigura un grad ridicat de securitate si prezinta o distributie foarte buna a fortei de etansare.

RAMPLAST - "Un brand reper pe piata din Romania, producător de profile eco PVC"

SUNA-NE
TE VOM AJUTA
Ia legatura cu noi pentru a te putea ajuta in alegerea ferestrelor/usilor perfecte pentru casa ta.
Call Now Button