Profil PVC - GEALAN

Home Profile PVC Gealan-Maco

Profil PVC GEALAN -> Feronerie MACO

*Folosim profilele Gealan alaturi de feroneria Maco
Fie că este vorba despre spațiile de locuit, baie, bucătărie, amenajarea unui magazin sau a unei clădiri la noi veti găsiți profilul potrivit pentru orice aplicație.

Profilul Pvc este recomandat in industria constructiilor deoarece prezinta numeroase avantaje legate de calitatiile de izolare termica, protectie la incendii, avand in componenta sa aditivi pentru autostingere, inca de la inceputul incendiului, anuleaza tendinta de deformare si anuleaza efectul razelor solare ce duc la ingalbenirea profilului, fiind un material rezistent la factorii atmosferici, nu reactioneaza la substante chimice si este foarte usor de intretinut.

Feroneria MACO are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline )

Balamalele feroneriei MACO sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D ).

Avantajele termopanelor Gealan

Profilele PVC Gealan au numerose caracteristici pentru care sunt recomandate pentru orice tip de geamuri si ferestre termopan. Dintre avantajele acestora putem aminti raportul calitate-pret foarte bun, rezistenta in timp, izolare fonica si termica excelenta, diversitatea si folosirea celor mai bune tehnologii pentru realizarea lor.

Una dintre cele mai vechi tehnologii folosite de Gealan este cea numita Acrylcolor. Clientii care vor profile PVC de o anumita culoare pot aplica o folie, care se poate desprinde sau poate fi arsa de soare. Tehnologia amintita are avantajul ca face de la inceput profilul PVC cu o anumita culoare, fara a mai fi nevoie sa fie lipita folia. Nu doar folosirea tehnologiei Acrylcolor reprezinta un avantaj ci si gama variata de culori ale profilelor PVC produse cu ajutorul acesteia.

Rezistenta mare in timp este data in principal de armatura si de modul in care sunt dispuse camerele. Acestea contribuie si la o izolare termica si fonica mai buna. Spuma izolatoare introdusa in interiorul profilelor are si ea un rol important in reducerea trasferului termic si fonic.

Un avantaj important al profilelor PVC este ca ofera o ventilatie superioara a geamurilor si ferestrelor termopan, care nu se mai aburesc. In acest sens este folosit sistemul automat de ventilatie GECCO, adica Gealan Clima Control.

Gealan STV este un alt sistem inovator al companiei. Acesta permite ca sticla sa se lipeasca de profilul PVC cu ajutorul unei benzi adezive conceputa special pentru acest lucru. Modul obisnuit de asezare al geamurilor nu se schimba.

SUNA-NE
TE VOM AJUTA
Ia legatura cu noi pentru a te putea ajuta in alegerea ferestrelor/usilor perfecte pentru casa ta.
Call Now Button