Feronerie Maco

Folosim feroneria Maco pentru profilele Gealan

Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline )

Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )

Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.

Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte. Opozantul de pe toc este tip antiefractie

Avantaje:

  • Proprietati deosebite prin materiale de calitate superioara. Finisaj de exceptie. Acoperire anticoroziva sporita. Varianta disponibila rezistenta in mediul alcalin.
  • Functii multiple in standard. Sistem antibatare accidental asigurat, microventilatie optional, puncte antiefractie standard.
  • Garantie pana la 60000 de clicuri de utilizare inchis-deschis.
  • Strat special de lubrifiere a partilor mobile, ceea ce reduce frecarea sau zgomotul si prelungeste durata de utilizare.
  • Tolerante mai mari la inchidere dar si la reglaje. Plaje mai mari de adjustare.
  • Bratele foarfecilor si balamalele superioare sunt prevazute cu dispozitiv de franare ceea ce asigura deschiderea lina a ferestrei.
SUNA-NE
TE VOM AJUTA
Ia legatura cu noi pentru a te putea ajuta in alegerea ferestrelor/usilor perfecte pentru casa ta.
Call Now Button