Profile PVC

Home Profile PVC
01.

SALAMANDER

Profilele PVC Salamander, integrate in fabicatia de usi si ferestre Far Est, sunt capabile sa faca fata oricaror conditii dure de utilizare.

Materialul PVC folosit veste de o calitate superioara si ofera o rezistenta foarte buna la intemperii dar si la variatiile mari de temperatura.

Design-ul sistemului de profile este impresionant, tehnologia încorporată îmbunătăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie.

Sistemul cu 5 camere de aer, cu o lăţime constructiva de 76 mm, ranforsările metalice de dimensiuni mari, asigură stabilitate şi excelentă izolare energetica.

02.

GEALAN

Profilele PVC Gealan au numerose caracteristici pentru care sunt recomandate pentru orice tip de geamuri si ferestre termopan.

Dintre avantajele acestora putem aminti raportul calitate-pret foarte bun, rezistenta in timp, izolare fonica si termica excelenta, diversitatea si folosirea celor mai bune tehnologii pentru realizarea lor. Una dintre cele mai vechi tehnologii folosite de Gealan este cea numita Acrylcolor.

Tehnologia amintita are avantajul ca face de la inceput profilul PVC cu o anumita culoare, fara a mai fi nevoie sa fie lipita folia. Nu doar folosirea tehnologiei Acrylcolor reprezinta un avantaj ci si gama variata de culori ale profilelor PVC produse cu ajutorul acesteia.

03.

RAMPLAST

Produsele și accesoriile Ramplast sunt 100% ecologice și dispun de toate agrementarile și certificările necesare realizării de produse competitive pe piața Uniunii Europene.

Profilele Ramplast dețin certificările prestigiosului Institut IFT Rosenheim (Germania) și se pot livra în diverse culori și texturi, foliile decor fiind furnizate de liderii mondiali în domeniu.

Profilele Ramplast sunt printre puținele profile de pe piață, care sunt testate privind comportamentul la foc și indeplinesc cerințele Hotărârii nr. 1061 din 30/10/2012 privind standardele de cost, aferente reabilitării termice a locuințelor din fonduri publice.

Casa ta are nevoie de o schimbare?
Ia legatura cu noi! Te vom ajuta sa iti alegi usile si ferestrele potrivite pentru casa ta, sau iti vom executa la comanda termopanele.
Call Now Button