Despre fabrica de termopane

Home Despre noi

Profile PVC & Feronerie de
inalta calitate

Cei in cauza isi desfasoara activitatea in cadrul unei fabrici de termopane automatizate, care este dotata cu aparatura de ultima generatie, reprezentata de utilaje care sunt majoritar ghidate de pe computer. Alaturi de respectul manifestat pentru fiecare client si, implicit pentru fiecare produs in parte, nu este accentuata decat o calitate sporita a muncii lor. In fabricarea termopanelor, Triplu Comfort foloseste profiluri de calitate.

Despre munca noastra

Fabricam termopane de calitate

Fabrica de termopane Botosani - Triplu Comfort asigura calitatea la care clientii se asteapta. Lunga experienta pe piata ne-a facut sa intelegem nevoile clientilor, astfel incat acestea sa fie pe deplin satisfacute.

Din respect fata de clientii nostri

"Calificarea și respectul față de client, cât și noua tehnologie achiziționată vor accentua calitatea și confortul celor dispuși la schimbare”, administrator SC Triplu Comfort SRL.

Folosim sticla termoizolanta

Geamul termoizolant reprezinta cea mai mare suprafata din ansamblul tamplariei, prin care pierderile de caldura pot fi cele mai mari intr-o constructie.

Termopane Triplu Comfort
Termopane de calitate in Botosani.

Cu proprietati recunoscute de izolare termica si fonica, termopanele sunt o componenta obligatorie al oricarui spatiu inchis.

De ce sa ne alegi?

Indiferent daca este vorba despre o noua locuinta sau despre renovarea celei actuale, calitatea ferestrelor va vorbi de la sine in ceea ce priveste capacitatea de izolare a incaperilor si confortul resimtit de proprietari.

Call Now Button